Merk
Categorie
 

JOUW GIDS VOOR HET ONTDEKKEN VAN THE BOUTIQUE EDITION

De Skins Experts vertellen jou alles over de producten in deze box.

Met The Boutique Edition ontdek je 28 zorgvuldig geselecteerde producten van de prachtige merken die je in onze boutiques vindt. Wellicht heb je deze box cadeau gekregen, of is het een prachtig geschenk aan jezelf. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je niet altijd weet hoe je deze producten het beste kunt gebruiken, hebben onze Skins Experts combinaties en routines samengesteld. Of je nu nieuw bent met deze merken of ze al kent, deze gids helpt je om de producten optimaal te ontdekken en te integreren in je dagelijkse routine.

Een frisse start van de dag voor de donkere dagen

In het najaar, wanneer de ochtenden nog donker zijn, kan een verfrissende routine je helpen de dag vol energie te beginnen. Start je dag onder de douche met de Peppermint & Avocado Shampoo van Philip B, die je hoofdhuid stimuleert en je haar een frisse boost geeft. Na het douchen verzorg je je huid met Leif’s Lemon Myrtle Body Lotion, die hydrateert en een verkwikkende geur aan je huid geeft. Voor volume en extra veerkracht spray je de Christophe Robin Instant Volumising Leave-In Mist Rose met rozenwater in je haar. Breng vervolgens de PATYKA Perfecting Radiance Cream aan op het gelaat om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en je teint te laten stralen. Eindig je routine met de Spoilt For Choice Hair Oil van Larry King. Deze verzorgende haarolie kun je ook gebruiken om je haar mee te stylen en glans te geven, zonder dat het er vettig uit ziet. Deze combinatie van producten zorgt ervoor dat je elke ochtend vol energie en zelfvertrouwen begint.

Ontdek de kunst van layeren met verschillende parfums

In deze box vind je exclusieve parfums van verschillende gerenommeerde parfumhuizen. Deze prachtige geurcreaties zijn perfect om op zichzelf staand te dragen, maar lenen zich ook uitstekend om te layeren. Hiermee creëer je een unieke, persoonlijke geur die helemaal bij jou past.

Oud Stallion & Molecule 01

Oud Stallion is krachtig en complex, maar wordt zachter en ronder met Molecule 01. Dit duo behoudt de rijke intensiteit van Oud Stallion, maar maakt de geur net iets toegankelijker en subtieler.

I Don't Know What & The Hedonist

The Hedonist is sprankelend en energiek, krijgt meer body en warmte door te combineren met de fragrance enhancer I Don't Know What. Dit maakt het een perfecte combinatie voor wie in de koudere maanden een veelzijdig geur zoekt.

Musc K & Delina

Musc K geeft een zachte, poederige touch aan het fruitige en bloemige Delina. Het resultaat is een verfijnde, elegante sillage die zowel romantisch als sensueel is.

Ghost of Tom & Molecule 01

Het mysterieuze Ghost of Tom is een krachtig parfum, dat door Molecule 01 zachter en ronder wordt. Deze combinatie behoudt de intensiteit van Ghost of Tom, maar voegt er een subtiele twist aan toe. Wil je de houtachtige tonen van Ghost of Tom juist meer accentueren? Kies er dan voor om te layeren met I Don’t Know What.

Delina & Warm Cotton

Warm Cotton brengt een frisse, schone dimensie aan de fruitige en bloemige geurnoten van Delina. Deze set zorgt voor een romantische geurbeleving met een zoet accent; ideaal voor een verfijnde geurervaring.

Tip van de Skins Expert voor de perfecte lip look

In het najaar is goede verzorging essentieel voor je lippen. Begin met de Malin+Goetz Lip Moisturizer om uitdroging te voorkomen. Wanneer je een lip look wilt creëren, kleur je lippen eerst in met de Precision Lip Liner van NARS Cosmetics en breng je daarna de Lip Moisturizer aan als een lipgloss voor een verzorgde, glanzende finish.

Relaxen met een home spa treatment

Wanneer het buiten koud en guur is, hebben we extra behoefte aan comfort en self-care. Verander je badkamer ‘s avonds in een luxe spa met een selectie van producten die je in The Boutique Edition vindt. Begin met de Waphyto Body Wash Nurture om het lichaam te reinigen en je geest te verlichten met de rustgevende geuren van lavendel en sinaasappel. Na het douchen staan je poriën open, dus vervolg je jouw treatment met het HUYGENS Beauty Mud Mask voor een diepe detox van je huid. Sluit af met Susanne Kaufmann’s Moisturising Mask voor intensieve hydratatie en een stralende teint de volgende dag. Voor extra ontspanning steek je de geparfumeerde kaars van Juliette has a gun aan, die een heerlijke geur verspreidt terwijl je geniet van je spa-moment. Als laatste tip: breng Larry King's Spoilt For Choice Hair Oil aan in de haarpunten voor het slapengaan als extra verzorging voor je haar. Een simpele routine; ideaal voor een avond self-care tijdens de donkere dagen.

Prachtig verzorgde handen met deze essentials

Een goede handverzorging is onmisbaar, vooral in het najaar wanneer onze handen sneller droog aanvoelen. Gebruik eerst de Rose Magnetic Hand Cream van Essential Parfums, verrijkt met natuurlijke ingrediënten, zoals zoete amandelolie, voor intense hydratatie en een zijdezachte huid. Maak je look compleet met een prachtige nagellak van Alûstre in een zachte rosétint, ideaal voor een frisse, verzorgde manicure. Wil je onderweg ook goed voor je handen zorgen? Neem dan de Sanitize & Moisturize van MANI BODYCARE mee, die niet alleen hydrateert maar je handen ook on the go beschermt. Een eenvoudige routine die je in een handomdraai uitvoert.